SPECIFIKACIJE

KVALITET I LUKSUZ U SVAKOM KVADRATU

U novoj zgradi na Vračaru, RG RESIDENCE biće izgrađeno oko 25 stanova različitih struktura od garsonjere do petosobnih stanova. Kvadratura stanova iskorišćena je na najbolji način, stanovi će biti vrlo prostrani i u isto vreme vrlo funkcionalni.

Izbor boje i brenda parketa, dizajn pločica, izbor sanitarija, boja sobnih vrata kao i boja unutrašnjosti ulaznih vrata, biće prepušten budućem vlasniku stana koji će svoj prostor urediti apsolutno po svom ukusu.

GREJANJE I HLAĐENJE

Da bi sve komponente bile savršeno uklopljene i potpuno efikasne opredelili smo se za najefikasnije i najkomfornije sisteme grejanja i hlađenja – podno grejanje i plafonsko hlađenje. Skriveno, elegantno i pre svega prijatno rešenje grejanja i hlađenja stanova.

Osim što u svom domu nećete imati uređaj poput radijatora ili klime, to nije osnovna prednost. Ovo je ubedljivo najekonomičniji sistem, sa troškovima nižim čak i do 4 puta u odnosu na sve ostale sisteme.

Bez nepotrebne cirkulacije vazduha, sa izuzetno prijatnim temperaturama na površini poda zimi, ili plafona leti, postiže se najviši nivo komfora koji sistemi grejanja i hlađenja mogu da pruže.

Podno grejanje obezbeđuje ravnomernu raspodelu energije u celoj prostoriji i prijatnu toplinu kontrolisanu putem termostata za svaku sobu. Ravnomerna raspodela toplote kod REHAU površinskog grejanja umiruje strujanje vazduha u prostoru i tako smanjuje udeo prašine i grinja u vazduhu koji udišemo.

 

Blago plafonsko hlađenje stvara prijatnu svežinu u prostoru bez cirkulacije vazduha. Prijatna klima leti – tiho, bez neprijatnog duvanja hladnog vazduha, prašine i suvišne vlage!

Površinsko grejanje i hlađenje ne utiče samo pozitivno na osećaj ugodnosti, već i na Vaše zdravlje.

Sistem putem kog se obezbeđuje grejanje i hlađenje objekta kao i snabdevanje toplom vodom, projektovan je tako da se potrebna energija obezbeđuje uz pomoć geotermalnih sondi koje  snabdevaju toplotnu pumpu energijom zemlje. Olučili smo se za toplotnu pumpu proizvođača REHAU I koja će se nalaziti  na nivou -3.

Obračun troškova se vrši prema potrošnji uz pomoć kalorimetara koji se očitavaju na mesečnom nivou. Upravljanje sistemom se vrši uz pomoć Home smart sistema.

PAMETNA REŠENJA

RG RESIDENCE neće biti samo objekat na atraktivnoj lokaciji i besprekornim kvalitetom gradnje. Vlasnici stanova  RG RESIDENCE uživaće u korišćenju smart home rešenja.

Smart home rešenja daju mogućnosti da se automatski kontrolišu ulazi, svetla, grejanje, hlađenje i još puno toga. 

Svi stanari RG RESIDENCE će imati veću slobodu u svakodnevnici, zato što će sistemi raditi u njihovu korist, tako što kontrolišeu uređaje u skladu sa željama stanara.  Svi stanovi ovog LUX  objekta će biti opremljeni pametnim rešenjima koja pretvaraju stan u inteligentan dom.

Bilo da su u pitanju roletne, osvetljenje, grejanje, klimatizacija mogu biti regulisani prekidačem na zidu ili daljinski pametnim telefonom, tabletom ili računarom na komforan i bezbedan način.

U slučaju da vlasnik stana žele da upravljaja dodatnim uređajima u stanu, moguće je dodati brojne funkcije uz doplatu.

Objekat će biti opremljen i mini meteo stanicom koja će biti povezana sa HOME SMART sistemom. Zajedno će automatski prilagođavati rad sistema grejanja i hlađenja kao i položaj spoljnih venecijanera zavisno od vremenskih uslova. Na taj način se maksimizuje efikasnost korišćenja energije i povećava komfor upotrebe zbog toga što se sistem sam prilagođava vremenskim uslovima.

U saradnji sa kompanijom ABB snove pretvaramo u realnost.

MEKA VODA BEZ KAMENCA

Svi znamo koliko je voda važna i koliko nam je neophodna. Za RG RESIDENCE je  posebna pažnja posvećena izboru sistemu za filtraciju vode. Sistem je opremljen uređajem za omekšavanje vode. Uređaji štite vodovodnu instalaciju, sve uređaje i opremu od oštećenja koja mogu da nastanu usled tvrdokornih naslaga kameca. Tvrdoća vode se podešava na uređaju dostupnom svakom stanaru. Voda je omekšana, bazna, sa odličnim odnosom kalcijuma i magnezijuma koji su zdravi za organizam.

ZA MAKSIMALNI UGOĐAJ

Ekonomično i sanitarno savršeno centralno zagrevanje tople potrošne vode geotermalnom toplotnom pumpom sa Higienik sistemom – bez bojlera u stanovima!

Topla voda u svakom trenutku na svim slavinama i tuševima u stanu . Vaše je samo da se opustite i uživate.

Da bi komfor bio potpun predviđeni su i uređaji za kontrolu relativne vlage u prostoru – odvlaživači vazduha. Oni se uključuju samo po potrebi i efikasno odstranjuju suvišnu vlagu.

STOLARIJA

Za novi projekat kompanije Alpros Invest, koriste se samo najbolji materijali koji su u ponudi na tržištu. Kada je u pitanju stolarija, aluminijum-drvo biće standard na ovom projektu. Profili italijanskog proizvođača PROFILATI, troslojni termoizolacioni paket sa niskoemisionim staklom predstavlja još jedan od prednosti kupovine stana u RG RESIDENCE.

Spoljnji venecijaneri od aluminijuma koje će osim estetskog efekta doprineti zaštiti od sunca i doprineti termoizolaciji.

ULAZNA i ENTERIJERSKA VRATA

Odluka za izbor ulaznih vrata stanova u novom LUX objekta na Vračaru nije bila teška. Nastavljamo saradnju sa kompanijom BOSAL. Odlučili smo se za BOSAL LUX sigurnosna jednokrilna  atestirana vrata, sa najvišim stepenom protipožarne žaštite. Kada je reč o zvučnoj izolaciji BOSAL LUX ulazna vrata su I klase. Završna obrada je visokokvalitetna sa HOPPE ovovima i kvakom.

Kada je reč o enterijerskim  i kupatilskim vratima koncipirana su tako da se savršeno uklope  sa karakteristikama Vašeg enterijera i Vašim željama. Kvalitet je naš izbor za Vas a Vaš je odabir boje.

GARAŽNA MESTA U RG RESIDENCE

U idealan komfor svakako se može uvrstiti garažno parking mesto u zgradi gde živite. RG RESIDENCE u ponudi ima četrdeset parking mesta na podzemnim nivoima objekta.  

Posebna pažnja posvećena je kako kvalitetu, tako i dizajnu same garaže.

Projektovana je tako da ima dovoljno prostora za ulazak svih vrsta automobila bez klackalice ili lifta.

Prosečna kvadratura parking mesta iznosiće 12,5 m2.