O PROJEKTU

Više od onoga što očekujete

MESTO PRIJATNOG I KOMFORNOG ŽIVOTA

RG residence biće dom za one koji vole da ugode sebi

PREDNOSTI življenja u rg residence

MODERAN ARHITEKTONSKI IZRAZ, NAJKVALITETNIJI GRAĐEVINSKI MATERIJALI I PRIMENA NAJSAVREMENIJIH EKOLOŠKIH REŠENJA, neke su od karakteristika novog projekta kompanije Alpros Invest.

Kvalitet bez kompromisa je parola kojom se vodi investitor koji posluje više od 20 godina u oblasti izgradnje stambeno poslovnih objekata. RG RESIDENCE će biti korak ispred u smislu kvaliteta građevinskih materijala, sistema grejanja i hlađenja, pametnih sistema i dizajna kako spoljašnjosti tako i unutrašnjosti.

Enterijersko uređenje stanova biće apsolutno prilagođeno željama kupca

broj stanova 25
adresa Radoslava Grujića 18-20
površina 5.141,16 m²
Podzemna garaža 3 nivoa
Broj parking mesta 41
Investitor Alpros Invest
Završetak gradnje Septembar 2022
f
PAMETNA ZGRADA

Olakšajte svakodnevicu u inteligentnom domu

f
ECO GRADNJA

Odgovorni prema sebi i okruženju

RECEPCIJA

Vama na usluzi I kada niste u svom domu

POTPUNI UŽITAK

Topla i omekšana voda u svakom trenutku

f
SAVREMEN DIZAJN

Lepota je u detaljima koji u kombinaciji sa kvalitetom čine savršenu celinu

f
LOKACIJA

U blizini svih dešavanja, u ulici koja pruža mir

RG RESIDENCE

Budući stambeno-poslovni objekat na opštini Vračar, koji će se prostirati na peko 5141,16 m².

RG RESIDENCE će brojati 25 stanova različitih struktura osmišljenih tako da odgovaraju svim generacijama kojii vole kvalitet, luksuz, nove tehnologije i pre svega da ugode sebi.

Objekat će biti smešten u mirnom delu Vračar u ulici Radoslava Grujića broj 18-20. Ulica je u zoniranom području grada, u zoni 3, sa ograničenim vremenom zadržavanja. RG RESIDENCE će u ponudi imati 41 parking mesto, na 3  podzemna nivoa ovog luksuznog objekta.

U prizemnom delu objekta biće dva lokala. Zgrada će brojati pet spratova.

Rok za završetak radova planiran je za septembar 2022.

LOKACIJA

Kompanija Alpros Invest posebnu pažnju posvećuje izboru lokacije za svoje projekte. Osim prvog objekta u Pilota Mihaila Petrovića gde je ujedno i sedište kompanije, ostali projekti su u užem centru grada. RG RESIDENCE nalazi se na VRAČARU, u ulici Radoslava Grujića broj 18-20.

Ulica je svoj prvobitni naziv dobila po narodnom heroju Jugoslavije i jednom od prvih zaštitnika radničkih prava, Božidar Adžija. Danas nosi ime prvog srpskog pravoslavnog teologa i istoričara Radoslava Grujića.

Nedaleko od samog objekta nalazi se osnovna škola, policijska stanica, „Božidarac“ kao i dečije pozorište „Puž“. U ovoj ulici nalazi se i niz drugih značajnih republičkih instuitucija kulture i obobrazovnih institucija. 

Ulica koja spaja Cara Nikolaja II, Mileševsku i Pozarevačku ulicu ima raznoliku ponudu. U blizini samog objekta su lokali namenjeni ličnoj potrošnji, restorani, fitnes sadržaji i mnogo toga još. Vračar predstavlja deo grada koji je vrlo interesantan za život.

Vračar je veoma bogat istorijom i prelepim građevinama.

a ČUBURSKI PARK 1300m / 17 min hoda 350 m 700 m SLAVIJA a a KALENIĆ PIJACA 600 m a hram sv.save 1000 m a ĐERAM PIJACA 750m a VUKOV SPOMENIK e RG Residence OŠ „Jovan Miodragović“ a 220 m a Vrtić "Mića i Aćim" 600 m 650 m Beogradsko Dramsko Pozorište a